MILAAN CITY TRIP

In Milaan kon ik mijn fashion hart ophalen! Het was een geweldige city trip. Overal waar ik keek zag ik stijlvolle mensen in deze stad. Van hippe studenten op Vespa’s tot mannen in mooie pakken onderweg naar werk, moeders achter kinderwagens met prachtige tassen, oudere mannen met gave zonnebrillen op terrasjes aan de espresso en zakenvrouwen paradeerden op geweldige hakken. En dan heb ik het nog niet gehad over alle ‘fashion people’ die er liep voor Milaan Fashion Week. Ik vond het een mode walhalla en heb veel inspiratie op gedaan!

Uiteraard hebben we in Milaan ook genoten van ‘La Dolce Vita’. We zijn een lijstje afgegaan die ik verzameld heb via Instagram met hotspots van restaurants. Helaas hebben we niet overal kunnen eten maar ik deel ze hieronder wel allemaal. Heb je nog een leuke aanvulling? Vooral ben ik benieuwd naar leuke hotels? Laat het mij weten want volgend jaar september ben ik hier zeker weer om mij fashion hart te vullen <3

voor leuke boutiques & kleine restaurantjes.

een must see!

Quinny world strollers | Hat - Imagine by Kim | Sunglasses - Louen | Sneakers- Collab store