TIPS VOOR KERSTCADEAUS!

De feestdagen zijn inzicht en wat is het dan toch leuk om de mensen die je liefhebt om je heen te verwennen. Als ik iets leuk vind om te doen dan is het delen ( vandaar mijn blog ;-)) De voorpret vind ik al een feestje op zich en daarom heb ik er veel plezier in om te bedenken wat voor mooi of creatief cadeau ik aan iemand kan geven en mijn tips met jullie te delen.

Zelf vind ik het altijd leuk om mijn persoonlijke beauty geheimen of must haves door te geven. Iets om iemand mooier te maken van binnen en van buiten of om met een cadeau iemand een warm gevoel te geven waar je dagelijks plezier van kunt hebben.

Vind je het altijd maar lastig om een cadeau te kopen? Misschien heb je dan iets aan mijn tips. De cadeaus liggen tussen de prijs van €25,- tot €50,- Ik zou het super leuk vinden om te horen of je er wat aan hebt gehad! Of misschien heb jij nog een leuke toevoeging voor mij? Die ik kan delen? Let me know!

Wil je iemand iets speciaals geven waar zij heel het jaar plezier van heeft? Dan is dit cadeau perfect! Dagelijks staat hier geschreven wat die dag het meest geschikt is gekeken naar de maan. Deze mooie maankalender is volledig goud omrand en is echt 366 dagen een cadeau voor iemand die je liefhebt.

Verrassend cadeau om je huid een boost te geven omdat nog niet veel mensen het kennen! Met deze Rose Quartz roller rol je over je gezicht wat o.a. goed is voor de opname van je producten en bloedcirculatie. Je kan de roller personaliseren door een naam erop te laten graveren. Daarnaast doet dit merk het leuk inpakken en daar zit vaak het verschil in met geven!

Elke ochtend word ik blij van mijn grote bronzer kwast met zachte haartjes. Je hebt deze van verschillende goede merken denk aan Chanel, MAC, Laura Mercier etc. De zachte haartjes die over je gezicht strijken is een zalig gevoel en de persoon aan wie je het geeft zal dagelijks aan je denken!

Een beauty geheim! Deze kussensloop zorgt ervoor dat je niet in de kreukels ligt maar echt een schoonheidsslaapje doet 😉 in combinatie met een lekker nacht gezichtsmasker zal deze persoon je dankbaar zijn!

Dit koop ik persoonlijk niet meer zo vaak maar ik blijf het heerlijk momentje vinden om een magazine te lezen dus een super leuk cadeau om zo’n momentje aan iemand te geven. Koop een favoriet magazine vul de gegevens in voor een abonnement, pak het met een folie in en maak er een leuk pakket van met een lekkere chocolade reep en speciale thee. Dit vindt iedereen toch genieten?

Deze app is echt een uitvinding! Tegen iedereen vertel ik altijd dat het een soort Parkmobile app is die je aan- en uitzet en echt een avondje weg zoveel makkelijker maakt. Hoe leuk als je ouders nu met deze card een avondje weg kan geven zonder ingewikkeld gedoe?

Een zwart –wit foto maakt in mijn beleving de foto altijd iets meer bijzonder. Een fotolijst kan je kopen bij de Bijenkorf of Zara Home. Schrijf een lieve tekst op de achterkant om het nog persoonlijker te maken. Dit zal een dierbaar cadeau zijn voor heel het leven.

Hier hebben ze meer dan alleen een lingerie setje. Je kan ook een mooie pyjama, sweater, zachte pantoffels of een leuk doosje met broekjes alleen kopen! Kom je er niet uit geef dan een bon en laat die gene vooral in de winkel zelf deze bon uitgeven. De beleving en het advies in de winkel maken er zeker een ‘love story’ van!

Dit is een erg persoonlijk cadeautje! Ze verkopen hier prachtige stenen. Bij elke steen zit een mooie tekst met wat voor werkingen en kracht deze steen heeft. Probeer er eentje uit te zoeken die een toepasselijke betekenis heeft. De looks van de verpakking maakt het extra leuk om te geven.

Dit kan je bijvoorbeeld voor drie maanden geven. Een mooie bos bloemen zorgt bij iedereen voor een glimlach op het gezicht. Maar de bos is nog specialer als hij op een ‘normale’ dag bezorgt wordt en de dag opfleurt!

www.bloomon.nl

Bij de mooie winkel Skins Cosmetics is alleen al een feestje om dit te gaan kopen. De keuze is reuze! Oh en als je daar toch bent gelijk nog een tip vraag naar de wonderdruppels van Tan-Luxe voor de mooiste bruine glow die je kan mengen met je dagcreme.

Als het aan mij ligt zou iedereen dit boek moeten lezen! Prachtig boek, makkelijk te lezen en echt een inspiratie voor het leven.

Als ik eerlijk ben heb ik hem nog niet gelezen en ga ik hem mijzelf cadeau doen. De titel en kaft spreken mij alleen al aan en mijn verwachting is dat dit een aanrader is voor elke moeder.

De Wonderglow crème, Pillow Talk en de Legendary Lashes is een echte hit! Ze hebben nu cadeausets met een extra product verpakt in een mooie doos. Met dit cadeau zit je bij een vrouw altijd goed!

Dit is weer zo’n goede uitvinding om het leven makkelijker en goedkoper te maken! Litchy doet verhuur van mooi jurken hierdoor geef je iemand een prachtige designer jurk voor een avond om in te stralen! Zo’n origineel cadeau! Houd ze op Instagram in de gaten daar zie je de mooiste exemplaren voorbij komen.

Een mooi merk voor babyspullen. Zelf gebruik ik al een aantal jaar de ‘Mini mat’ en vind ik echt een aanrader. Ze hebben ook prachtige gepersonaliseerde hydrofiele doeken waar een moeder & baby erg blij van zullen worden.

Mocht je iemand een wat duurder cadeau willen geven dat echt bijzonder is en wat je jaren meegaat dan heb ik nog drie favorieten opgeschreven:

Een nachtje weg in een prachtig hotel voor wat quality time is een herinnering voor het leven! Ook in Nederland hebben we zoveel keus zoals Pillows Hotels of Pulitzer. Of spring je in de auto om vier uur later aan te komen in een frans boutique hotel Panache?! My all time favorite <3

Samen met je partner, moeder of met je gezin. Dit is zo bijzonder om te hebben, Karlijn Goudriaan legt de dierbaarste momenten op een speelse en sfeervolle wijze vast. Een mooie herinnering voor nu en later!

Een mooi persoonlijk sieraad met initiale of bijvoorbeeld vingerafdrukken. Er zijn veel mogelijkheden om er een extra bijzonder cadeau van te maken.

Als laatst een gouden tip: Zorg dat een cadeau mooi is ingepakt. Eventueel kan je dat zelf nog aanvullen. Doe er altijd een mooie kaart bij die past bij de verpakking, schrijf een persoonlijk tekstje en als je daar niet goed in bent zoek dan een mooie quote op online! Alles waar echt aandacht aan is geven en wat het persoonlijk maakt is sowieso al het mooiste cadeau ever!

En mocht je nog wat extra’s willen geven dit jaar nu we toch bezig zijn denk dan ook nog aan een goed doel. Mijn laatste donatie is naar Prinses Maxima Centrum gegaan. Maar het jaar sluit ik nog af met een nieuwe donatie naar een stichting die kinderen helpt. Ja, mijn moederhart speelt hierin een grote rol! Ik hoop altijd dat alle beetje helpen. www.prinsesmaximacentrum.nl

Veel plezier met geven en liefde ontvangen!

Make a december to remember.

Liefs, Jamie-Lee